Intro


Erik Teubner...,

 

Fotograaf in Breda vanaf 1996 en afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag (Fotografische Vormgeving).

 

Werkzaam in verschillende takken van fotografie met als opdrachtgevers reclamebureaus, uitgeverijen (bladen), bedrijven (jaarverslagen, bedrijfsreportages, evenementen) en particulieren (portret, portfolio, trouwerij).

Verzorgt voor u cursussen om uw camera beter te leren kennen of om jezelf verder te verdiepen in de fantastische technieken de de fotografie ons biedt. 

Exposities in de Melkweg Amsterdam en het Gemeentelijk Museum Breda.

 

Mijn kracht ligt in het bedenken van een concept, waarmee ik opdrachtgevers kan helpen om de boodschap die ze willen communiceren om te zetten in beeld.

Het fotografisch proces begint of eindigt niet met de druk op de knop. Dit proces begint in een veel eerder stadium, namelijk bij het ontwikkelen van het concept. Wat is het verhaal dat je naar buiten wilt brengen en hoe vang je dit in beeld? Hierbij is een wisselwerking tussen opdrachtgever en fotograaf onontbeerlijk. Het uitwerken van het concept zie ik als een proces, dat tijdens het maken van het beeld nog kan variëren. 

 

"Is conceptioneel fotograaf. Weet als geen ander sterke visuele statements te maken. Een verhaal in een foto. Ziet details waar anderen aan voorbij gaan. Wikt en weegt en komt dan met een verrassende visie uit de hoek. met zijn speelse blik is hij in staat om een ogenschijnlijk lastige kwestie op een scherpe wijze in beeld te brengen en op te lossen." 

Koen Bakker